Contact

Hofkersstraat 54

6515 CK Nijmegen

024-3443001

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wastekening duiden

 

Bijenwastekening duiden:008kl

Een geheel andere manier van werken met encaustic of bijenwas is het intuïtief maken van een tekening met het strijkijzer en gekleurde blokjes bijenwas.

Zo'n tekening wordt ook wel "Spirituele tekening" genoemd. Je gaat dan intuïtief, op gevoel een tekening strijken die daarna  geduid/gelezen wordt n.a.v. de  kleuren, patronen en  structuren. De tekening geeft dan een "beeld" van de persoon waar  deze tekening voor gemaakt is. b.v. waar hij of zij op dit moment in het leven staat, wat zijn of haar proces op dit moment is.

  

 duiden2Een spirituele of intuïtieve tekening wordt gemaakt vanuit het gevoel waardoor er op de gestreken tekening allerlei structuren  en daardoor eventueel symbolen te voorschijn kunnen komen van o.a. mens- tot dierfiguren, bomen tot bloemen, cijfers tot letters of in zeldzame gevallen hele woorden. Soms verschijnen er silhouetten van overledenen (ook wel dieren) als een lieve groet. Zo'n tekening kan nog meer duidelijkheid, kracht of inzicht geven in een bepaalde situatie waarin men zich bevindt en waar je op dat moment geen raad mee weet. De tekening die gemaakt wordt is een duiding voor dit moment en gaat over situaties en/of vragen die dan ook op dit moment spelen en waar het verleden ook vaak nog veel invloed op heeft.

Het maken van een spirituele wastekening is niet alleen inspirerend, maar ook rustgevend en helend. Ze werken  therapeutisch. Zet de tekening op een plek in je huis waar je het regelmatig kunt zien.

Heel leuk en leerzaam is het om zelf een wastekening te strijken en te duiden op een workshop "wastekening duiden" bij mij thuis. Je hebt hiervoor geen ervaring met strijken en bijenwas nodig. Misschien ook een leuke suggestie om dit cadeau te doen aan een vriend(in) en samen met haar/hem  je op te geven voor deze workshop.

Tijdens deze workshop maak je niet alleen een wastekening voor jezelf om te duiden, maar ook voor een ander. Dit gaan we allemaal samen doen en duiden. Ook wordt er in combinatie met b.v. kaarten gewerkt. Het is een spannende, maar toch heel ontspannende bezigheid omdat je op zo'n workshop ook nog eens mooie boodschappen mee naar huis krijgt, samen met de gemaakte tekeningen natuurlijk. Ik kijk naar jullie uit....

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

SPIRITUELE PERSOONLIJKE WASTEKENING DUIDEN OP AFSTAND voor jezelf , familielid, of een vriend(in).                                                                                                                                     

Op A5 formaat zijn de kosten voor het strijken en duiden van een persoonlijke wastekening incl. verzenden: €  35,00 en voor een A6 formaat € 30,00. Hiervoor heb ik een voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en een foto nodig, waar de persoon om wie het gaat alleen  op staat.  Je krijgt een zeer uitgebreide duiding van mij met kleurenfoto's van extra kaarten die ik uit een kaartendeck getrokken heb en meestal een mooie aanvulling zijn op de boodschap die ik al voor je doorgekregen heb tijdens mijn automatisch schrijven. 

De gestreken bijenwaskaart stuur ik je met de uitwerkingen per post toe en laat je per e-mail weten wanneer deze gepost is.

Wanneer de persoonlijke wastekening voor een ander bedoeld is, moeten zij hiervoor wel persoonlijk of energetisch toestemming gegeven hebben.

                                                                                                                                                                                                            

 

Enkele voorbeelden van gestreken kaarten die ik geduid heb:                                                                                                                                                                                                                                               

 

kaart 1 cr kaart 2 cr kaart 3 cr