Contact

Hofkersstraat 54

6515 CK Nijmegen

024-3443001

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HEALING-READING

HEALING VANUIT DE KOSMOS  -  OP WEG NAAR ZELFHELEND VERMOGEN.

Geloven in en houden van jezelf.          

ET-healing-engel2 kl-256x300Als coach en medium werk ik samen met mijn gids en engel Julia. Zij gebruikt mij als doorgeefkanaal tussen het Hogere en de aarde. Zij hebben de mens en wij hebben hen nodig voor de uitwisseling van helende energieën. In deze samenwerking kunnen wij personen helpen en/of begeleiden als zij b.v. vastzitten in hun spirituele groei. Zij mogen op een liefdevolle warme manier begeleidt worden over een energetistische drempel of door een poort, op weg naar nieuwe inzichten en verlichting van bijbehorende problemen. Verder mogen wij ook personen helpen met emotionele, fysieke of psychische klachten, als zij hier in dit leven aan toe zijn en bijvoorbeeld oude patronen en/of verleden los hebben gelaten, maar vooral hun les begrepen en geleerd hebben.

Om, zoals wij dat noemen,  "HET LICHT IN JEZELF" terug te vinden, kunnen tijdens of na de behandeling oude zaken van vroeger weer naar boven komen. Het laat je dan weer 'zien" of voelen hoe je niet meer leven wilt, of wilt zijn. Blijf in deze periode vooral bij jezelf en ga niet aan jan en alleman om raad vragen. Dit hoort bij het proces van loslaten, het laat je duidelijk zien en voelen hoe jij dat echt niet meer wilt ervaren. Je neemt afscheid van het oude en wat heel belangrijk is in dit proces, BLIJF IN JEZELF GELOVEN EN VAN JEZELF HOUDEN! Met vragen na een behandeling of tussen sessies door kun je altijd contact met mij opnemen.

 Verder kan er na een healing een ontgifting in het lichaam ontstaan, die zowel emotioneel en/of fysiek voelbaar kan zijn. Geef iedere healing een kans, ook als er eerst een kortstondige verbetering lijkt op te treden. Het lichaam heeft de tijd nodig om zich te herstellen, de afvalstoffen los te laten en zich daarna weer aan te passen aan de vernieuwde situatie. Wij verrichten geen wonderen (hoewel?), maar starten een proces op om jouw zelfhelend vermogen wakker te schudden en daarna, als jij dat oppakt gebeuren er wonderen. 

Omdat ieder mens anders is, heb ik geen tijdslimiet voor een sessie staan, maar besteed ik die tijd aan hem of haar die op dat moment nodig is. Trek voor een consult voldoende tijd uit, zodat ik op een ontspannen en prettige manier in alle rust kan werken.

Ik ben absoluut geen plaatsvervanger voor een arts, specialist, chirurg enz. Bij fysieke klachten is het belangrijk om onder behandeling van de juiste arts of specialist te zijn. De reguliere gezondheidszorg is en blijft heel belangrijk. Hierbij kan mijn behandeling een mooie aanvulling zijn. Terwijl mijn gidsen en ik met je bezig zijn vertel ik wat ik mag voelen en/of mag zien (met een rustgevend achtergrondmuziekje). Ervaring van eerdere cliënten hebben bewezen dat thuis naluisteren van de opname ook weer als healing kan dienen.    


Iedere healing die ik mag geven is ook voor mij een reis vol verrassingen. Ik sta er open in en luister naar mijn cliënt en mijn gevoel. 

Afstandshealing alleen in heel uitzonderlijke gevallen (b.v. als men aan bed gebonden of helemaal niet mobiel is).

                                                                                                              

DOOR DE POORT VAN ANGST, IS DE VOLGENDE POORT DIE VAN DE LIEFDE.

DE ZOEKTOCHT NAAR GELUK BEGINT IN JEZELF.        

KIJKEN MET JE HART, IS HET GELUK VINDEN!